5 nya avtalskunder, efter endast 6 månader som CEO
03/06 - 2021
Fastighetsdrift_nya_kunder

Dusko Stojanovski klev in i rollen som CEO efter årsskiftet, med ett tydligt tillväxtmål.

”Kursen är tydlig och engagemanget i bolaget är stort, vi ska öka vår utförandekraft ytterligare!”

Sa Dusko i tidigare publicerad nyhet, vilket vi ser ett fantastiskt resultat på i 5 nya tecknade avtalskunder inom fastighetsdrift för D2.

D2 erbjuder hållbara helhetslösningar med hög kvalité åt våra kunder.

Tack vare detta är flera av våra kunder och partners kvar med oss sedan start och vi är stolta över att vår historik och goda relationer ger oss nya kunder.

Med våra dotterbolag inom el och facility management får du hållbara helhetslösningar med fokus på kostnadseffektiva lösningar med högsta service och kvalitet.

Avtalen löper på under längre period och vi kommer ständigt arbeta efter att vara kostnadseffektiva och tillsammans med våra kunder utveckla branschen mot en hållbar, trygg och fungerande bransch som ligger i framkant.

Genom de 5 nytecknade avtalen inom fastighetsdrift fortsätter D2 expansionsresa och förbättringsarbete till att stärka vår leverans mot kund med fokus på högsta service och kvalité.

Vi välkomnar våra nya kunder Axel Johnson AB, HSB Stockholm, Studentbostäder i Sverige AB, Hembla AB & Bricknova till ett effektivare och lönsammare fastighetsägande!